отслабване с лепенки
Пожелания за Коледа

Снежинките си падат, подаръци се раздават, И камбани весело звънят: "Коледа е тук!"

Когато снежинките бели падат, припкат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, то чуй, че някой ти праща вечен привет в нощта - бъди най-щастлив в любовта!

Ако някоя вечер дебел, дългобрад старец влезе през прозореца и те открадне, не се притеснявай просто казах на дядо Коледа, че те искам за подарък!!!

Нека в тихата и свята Коледна нощ радостта и щастието бъдат с Вас! Желая Ви здраве и благополучие през Новата година.

Честито Рождество Христово! Мирна и щастлива Нова година! Нека 2008 да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата!

Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

Коледа е вън света се стаява и всичко притихва само любов обвита със нежност дават на всички дават и на тебе ледените снежинки.

Снежинките си падат, подаръци се раздават, И камбани весело звънят: "Коледа е тук!"

Весели Празници! Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат! Да Ви е честита Новата 2008 Година с пожелания за успех във всичко, което умеем, във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко, за което мечтаем!

Нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота, Нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът – ваши съветници! И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които ви обичат! Весела Коледа и Щастлива 2008-та година!

Приятелко добра, приеми сега моят поздрав от сърце и целувки 102!

Когато в Коледната вечер снегът примамливо блести, когато свещите трептят, а виното искри, искри, в таз нощ излез навън, небето звездно погледни и пожелания за много щастие от мен ти с радост приеми.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година! Нека тя да ти донесе две неща: Любов, за да се докоснеш до щастието и много упоритост, за да постигнеш целите си! Приятно изкарване на празниците!

Весела Коледа и Щастлива Нова 2008 Година! Нека тя ти донесе много здраве, много щастие, много късмет, много успехи, много любов, много пари и достатъчно свободно време да им се насладиш!!!!

Със светлия полъх на бялата зима изпращам ти своя привет желая в живота ти дните да бъдат цветя от прекрасен букет.

Весела коледа,сняг в косите,топлина в душите и много засмяни лица във вашите шастливи дни.

Какво е кабал

magiqКабалата (от еврейски: „нещо, което е казано“, „предание“) е мистична традиция в рамките на юдаизма. Тя, и сходните и? окултни науки, като нумерология и астрология се практикуват и в мистични неюдейски кръгове още от първите векове след Христа. (Християнската църква като цяло заклеймява кабалистичните учения и практики като еретични. Въпреки това

Още...