отслабване с лепенки
Пожелания за Коледа

Снежинките си падат, подаръци се раздават, И камбани весело звънят: "Коледа е тук!"

Когато снежинките бели падат, припкат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, то чуй, че някой ти праща вечен привет в нощта - бъди най-щастлив в любовта!

Ако някоя вечер дебел, дългобрад старец влезе през прозореца и те открадне, не се притеснявай просто казах на дядо Коледа, че те искам за подарък!!!

Нека в тихата и свята Коледна нощ радостта и щастието бъдат с Вас! Желая Ви здраве и благополучие през Новата година.

Честито Рождество Христово! Мирна и щастлива Нова година! Нека 2008 да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата!

Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

Коледа е вън света се стаява и всичко притихва само любов обвита със нежност дават на всички дават и на тебе ледените снежинки.

Снежинките си падат, подаръци се раздават, И камбани весело звънят: "Коледа е тук!"

Весели Празници! Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат! Да Ви е честита Новата 2008 Година с пожелания за успех във всичко, което умеем, във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко, за което мечтаем!

Нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота, Нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът – ваши съветници! И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които ви обичат! Весела Коледа и Щастлива 2008-та година!

Приятелко добра, приеми сега моят поздрав от сърце и целувки 102!

Когато в Коледната вечер снегът примамливо блести, когато свещите трептят, а виното искри, искри, в таз нощ излез навън, небето звездно погледни и пожелания за много щастие от мен ти с радост приеми.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година! Нека тя да ти донесе две неща: Любов, за да се докоснеш до щастието и много упоритост, за да постигнеш целите си! Приятно изкарване на празниците!

Весела Коледа и Щастлива Нова 2008 Година! Нека тя ти донесе много здраве, много щастие, много късмет, много успехи, много любов, много пари и достатъчно свободно време да им се насладиш!!!!

Със светлия полъх на бялата зима изпращам ти своя привет желая в живота ти дните да бъдат цветя от прекрасен букет.

Весела коледа,сняг в косите,топлина в душите и много засмяни лица във вашите шастливи дни.

КАК СЕ ПРАВИ МАГИЯ ПО СНИМКА

magiqМного религии забраняват да се изобразява човекът. И това не е случайно. Всяко възпроизвеждане на личността поражда енергиен двойник, което позволява на хората, владеещи магични техники, да влияят на човека без неговото знание. За да избегнете неприятности, постарайте се никога да не давате свои снимки на слабо познати хора. Не бързайте и да изхвърляте фотографии, защото могат

Още...