отслабване с лепенки
Пожелания за Нова година

Точно в 24:00 часа шампанско нека се отвори, Разливайки се по чашите то ще заговори, Че новата година е вече тук, а навън сняг вали като памук. Нека цяла нощ се веселиш, а на сутринта заспиш, че най-хубавото е веселбата, а после почивка в кревата.

Пожелавам ти сибирско здраве, еврейско богатство и циганска любов.

Нека новогодишната фея, която носи щастие на хората, тази година бъде най-щедра към теб!

Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш във пари

нека новата година ти донесе всичко хубаво,което старите не са успели,нека е начало на един по-красив живот изпълнен с много усмивки и любов!Честита нова година.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година! Нека тя да ти донесе две неща: Любов, за да се докоснеш до щастието и много упоритост, за да постигнеш целите си! Приятно изкарване на празниците!

Нося малки обувки,защото жена ми е ужасна-крещи,готви ужасно, не ми пуска- едничката ми радост е вечер да си събувам обувките.Дано не те стяга чепикът-ЧНГ!

ЧНГ!Пак пари назаем да ми даваш и да не бързаш да ти ги връщам. Жена ти пак при мене да идва като си в командировка, а ти да не бързаш да се връщаш.Жив и здрав!

Когато чашите преливат в тържествената нощ когато устните се сливат в новогодишния разкош едно сърце се доближава, отваря твоята врата и искрено ти пожелава Бъди щастлив във любовта

Честита нова година! Посрещни я с радост, изживей я с любов, изпрати я с успехи ! Късметът и здравето да бъдат твоя сянка

В тази нощ озарена от щастие, в тази нощ ние пак се прераждаме! Тази нощ ни възвръща надеждите в благодатното радостно бъдеще! Нека чашите празнични - пълни са, и сърцата на всички ни - слети са, а ноща във която всички обичаме да бележи Нова година!

За Новата година - здраве до амина, шарени торбички, пълни със парички, и гърненце с мед - да е на късмет!!!

Когато старата година си отива, а Новата в дванайсет се роди, желая ти от все сърце да си щастлива и нека в тази нощ красива се сбъднат всички твои хубави мечти!

Весели Празници! Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат! Да Ви е честита Новата 2008 Година с пожелания за успех във всичко, което умеем, във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко, за което мечтаем!

Приятелко добра, приеми сега моят поздрав от сърце и целувки 102!

Честита нова година! Посрещни я с радост, изживей я с любов, изпрати я с успехи ! Късметът и здравето да бъдат твои постоянни гости в домът ти

Да се предпазим от грипа

bolenИдват зимните месеци температурите навънка постепенно падат, става все по-хубаво пред камината или климатика, но това е време на опасности. Топлината от дома бързо изчезва щом излезеш навън, част от хората в България не умеят правилно да подбират дрехите си като излизат навън твърде леко облечени, човешкото тяло няма способността да усеща постепеното спадане на

Още...