отслабване с лепенки
Борба с Алергии
цветя Алергиите се изразяват по различен начин при различните хора и често в зависимост от причинителя на алергията. Дойде ли пролетта започва едно кихане при едни хора, досадно зачервяване на очите при други, а при трети една не спираща хрема. Това са леки прояви на алергии. В по-тежки случай алергиите протичат с образуването на петна на отделни места по тялото или цялостен обрив. Други признаци могат да бъдат главоболи, пукане в ушите и др.
Причинител на алергиите и то най-вече на пролетните е полена от цъфтящите растения. Тези микроскопични агенти пролетно време са буквално навсякъде около нас принасяни от топлия пролетен ветрец.
Какво може да направим за да ограничим тяхното въздействие ?!? Ето и няколко съвета:

Взимайте душ вечер, за да отмиете полени, останали в косата и по кожата ви – по този начин ще ограничите навлизането на полена във вашия дом и най-вече в леглото.

Перете по често дрехите си.

Когато сте си вкъщи, затваряйте вратите и прозорците – това е предпоставка за предотвратяване на навлизането на полен в домът ви.

Не излизайте по възможност рано сутринта – тогава концентрацията на полена във въздуха е най-голяма.

Разбира се за борба с алергените и причиняваните от тях алергични реакции може да се води и с лекарствени медикаменти, за тях може да се обърнете към лекуващият Ви лекар, които може да ви предпише най-подходящото лекарствено средство съобразено с вашата възраст, пол, килограми и пр.

Направи си сам вуду магия

vuduКакво е вуду?
Разхождащи се зомбита, кървави жертвоприношения, олтари с черепи, обсебени, нашепващи страховити и неразбираеми слова. Свещи от човешка лой, зли духове и демони, кукли, набодени с игли, страховити маски, обесени кози и обезглавени петли, гердани от пилешки крака, кървави кръстове...

Още...