отслабване с лепенки
Борба с Алергии
цветя Алергиите се изразяват по различен начин при различните хора и често в зависимост от причинителя на алергията. Дойде ли пролетта започва едно кихане при едни хора, досадно зачервяване на очите при други, а при трети една не спираща хрема. Това са леки прояви на алергии. В по-тежки случай алергиите протичат с образуването на петна на отделни места по тялото или цялостен обрив. Други признаци могат да бъдат главоболи, пукане в ушите и др.
Причинител на алергиите и то най-вече на пролетните е полена от цъфтящите растения. Тези микроскопични агенти пролетно време са буквално навсякъде около нас принасяни от топлия пролетен ветрец.
Какво може да направим за да ограничим тяхното въздействие ?!? Ето и няколко съвета:

Взимайте душ вечер, за да отмиете полени, останали в косата и по кожата ви – по този начин ще ограничите навлизането на полена във вашия дом и най-вече в леглото.

Перете по често дрехите си.

Когато сте си вкъщи, затваряйте вратите и прозорците – това е предпоставка за предотвратяване на навлизането на полен в домът ви.

Не излизайте по възможност рано сутринта – тогава концентрацията на полена във въздуха е най-голяма.

Разбира се за борба с алергените и причиняваните от тях алергични реакции може да се води и с лекарствени медикаменти, за тях може да се обърнете към лекуващият Ви лекар, които може да ви предпише най-подходящото лекарствено средство съобразено с вашата възраст, пол, килограми и пр.

КАК СЕ ПРАВИ МАГИЯ ПО СНИМКА

magiqМного религии забраняват да се изобразява човекът. И това не е случайно. Всяко възпроизвеждане на личността поражда енергиен двойник, което позволява на хората, владеещи магични техники, да влияят на човека без неговото знание. За да избегнете неприятности, постарайте се никога да не давате свои снимки на слабо познати хора. Не бързайте и да изхвърляте фотографии, защото могат

Още...