отслабване с лепенки
Да се предпазим от грипа
bolest Идват зимните месеци температурите навънка постепенно падат, става все по-хубаво пред камината или климатика, но това е време на опасности. Топлината от дома бързо изчезва щом излезеш навън, част от хората в България не умеят правилно да подбират дрехите си като излизат навън твърде леко облечени, човешкото тяло няма способността да усеща постепеното спадане на температурата излизайки навън леко облечени той се прибира обратно в топли дом вече с настинка. Един такъв организъм е вече лесна плячка за вирусът на грип.
Най-лесно се разболяват от грип хората с отслабена имунна система, които в скоро време са прекарали някакво заболяване и още не са се излекували.
Тежките форми на грип се появяват главно при хора които са провели самолечение. Това е опасна форма на безхаберие. В българската здравна кухня се слави почита на чесана като естествен антибиотик, чая от лайка и мащерка и не на последно място лимона – богатия източник на витамин Ц. Да но срещу грипа тези бабини рецепти не помагат. Единствената смислена постъпка в раните признаци на грипно състояние е посещението при лекаря.

КАК СЕ ПРАВИ МАГИЯ ПО СНИМКА

magiqМного религии забраняват да се изобразява човекът. И това не е случайно. Всяко възпроизвеждане на личността поражда енергиен двойник, което позволява на хората, владеещи магични техники, да влияят на човека без неговото знание. За да избегнете неприятности, постарайте се никога да не давате свои снимки на слабо познати хора. Не бързайте и да изхвърляте фотографии, защото могат

Още...