отслабване с лепенки
Модерните теори за СПИН
hiv СПИН е един от най-глобалните проблеми на планетата, като все още се търси лек за болестта. Все пак двама германски лекари преминаха границата на невъзможното и направиха сензационно откритие.

Двамата хирурзи успяха да излекуват СПИН чрез присаждане на костен мозък. Това е първият успешен метод след откриването на вируса през 80-те години на 20 век от Люк Монтание. Медиците от Берлинската болница Геро Гугер и Томас Шнайдер са присадили костен мозък на 42-годишен пациент, чието име все още се пази в тайна. Пациентът страдал от СПИН от 10 години и от левкемия.

След сложната операция мъжът бил излекуван и от двете заболявания. Лечението е продължило почти 2 години, а донор е човек, устойчив на ХИВ - вирус. Това е единственият успешен метод на лечение на СПИН засега. Двамата лекари смятат, че този метод е много важно и значимо откритие, но не трябва да се бърза докато ефектът не бъде доказан напълно.

В света 33 милиона страдат от "синдрома" на ХИВ, а 2 милиона умират от СПИН всяка година.

КАК СЕ ПРАВИ МАГИЯ ПО СНИМКА

magiqМного религии забраняват да се изобразява човекът. И това не е случайно. Всяко възпроизвеждане на личността поражда енергиен двойник, което позволява на хората, владеещи магични техники, да влияят на човека без неговото знание. За да избегнете неприятности, постарайте се никога да не давате свои снимки на слабо познати хора. Не бързайте и да изхвърляте фотографии, защото могат

Още...