отслабване с лепенки
Здрав сън успешна седмица
сън Човешкото тяло е устроено да спи около 8-9ч. на ден. Това е и препоръчителната доза сън от лекарите, но защо здравословният сън е толкова важен за нашето тяло ?
Отговорът е много прост ! Мозъкът и Мускулите са най-натоварените органи в нашето тяло. Мускулната сила се възстановява сравнително бързо в случаите когато не сме се претоварили от физически упражнения, но мозъка е тази част от човешкото тяло, която капризниче. Нервите са тези клетки, които след образуването си умират чак, когато житейския път на човека свърши.
Има различни методи, които спомагат за по-здрави сън. Един от тези начини е здравословната храна и приятният секс, които действа така релаксиращо и отпускащо. В днешните дни обаче тези две неща може и да не ни стигнат. Стреса под, който е подложен всеки човек е прекомерно голям – от най-малките неща “къде ще паркирам” до наистина важни неща “глобална криза”, “войни” и прочие. Голяма част от хората за да достигнат блажения 8ч. сън прибягват до различни лекарствени средства. Ние ви съветваме, ако решите да използвате някой да се посъветвате с вашия лекуващ лекар. Три са най-разпространените лекарствени средства

Домашно приготвени отвари – като отпускащия чай от липа, чаша топло мляко или чай от магарешки бодил.

Билкови таблетки - те обикновено съдържат хмел, валериан и други успокояващи билки и могат да се пият продължително време и не водят до пристрастяване.

Сънотворни - това са класическите хапчета за сън, които се продават с рецепта. Имат висока ефективност, но с времето човек трябва да увеличава дозата, защото организмът привиква.

И не забравяте здравия сън е предпоставка за успешна работа и седмица. ЛЕКА НОЩ !

КАК СЕ ПРАВИ МАГИЯ ПО СНИМКА

magiqМного религии забраняват да се изобразява човекът. И това не е случайно. Всяко възпроизвеждане на личността поражда енергиен двойник, което позволява на хората, владеещи магични техники, да влияят на човека без неговото знание. За да избегнете неприятности, постарайте се никога да не давате свои снимки на слабо познати хора. Не бързайте и да изхвърляте фотографии, защото могат

Още...